Welkom op de site van Mooi Bij Daniëlle


Hier vindt u alle informatie over de behandelingen, producten, prijzen en locatie van de salon. Huidverzorging voor vrouwen en mannen (elke leeftijd). U bent in goede handen; bij Daniëlle Kragt Gediplomeerd schoonheidsspecialiste en Dr. Hauschka therapeut. In de praktijk bied ik unieke klassieke schoonheidsbehandelingen aan, die met aandacht en volgens de filosofie van Dr. Hauschka worden uitgevoerd. Hierbij is vooral de kwaliteit van de aanraking, naast het gebruik van de bijzondere producten, van belang.


Zowel de behandelingen als de gebruikte producten werken aan de verbetering van het huidbeeld. Natuurlijk is het mogelijk om de behandelingen naar wens uit te breiden met een keus uit de deelbehandelingen zoals bijvoorbeeld epileren of harsen.

Graag verwelkom ik u in mijn praktijk voor een heerlijke behandeling.

De 100% natuurzuivere Dr. Hauschka producten zijn van hoogwaardige kwaliteit, biologische oorsprong en gegarandeerd dierproefvrij. Er worden geen synthetische hulpstoffen gebruikt. Een goede prijs/kwaliteitsverhouding. Het gehele assortiment van Dr. Hauschka is onderscheiden met het BDIH- keurmerk: “gecontroleerde natuurcosmetica”. Dr. Hauschka is medeoprichter van NaTrue, het nieuwe keurmerk voor natuurlijke en biologische cosmetica. Onze producten worden op dit moment volgens deze richtlijnen gecertificeerd.

Voor vragen of het maken van een afspraak, kunt u altijd vrijblijvend contact met mij opnemen.

 

 

                   Mooi Bij Daniëlle
                   Molenaarses 7, Dalfsen
                   info@mooibijdanielle.nl
                   0529-769044


 

 

Een klassieke Dr. Hauschka behandeling, anders dan een gewone schoonheidsbehandeling, kijk maar eens.

(ps, deze behandeling is gegeven bij Dr. Hauschka in Rijswijk)

 

 

Kaart
Opbellen
E-mail
Info