Graag stel ik mij aan u voor.

Mijn naam is Daniëlle Kragt.

Daniëlle Kragt

Ik ben gediplomeerd schoonheidsspecialiste. In 1996 heb ik de opleiding gevolgd voor allround schoonheidsspecialiste, visagiste en manicure. Ik heb al jaren ervaring en bij diverse bedrijven gewerkt. In 2001 heb ik mij gespecialiseerd als Dr. Hauschka therapeut. Om mijn kennis up-to-date te houden, volg ik regelmatig kwaliteitscursussen.

Sinds november 2013 heb ik een eigen praktijk aan de Molenaarses 7 te Dalfsen. Ik heb mijn langgekoesterde wens om iets helemaal voor mezelf te hebben, op deze locatie gerealiseerd.

Mijn doel en passie is om de eigen natuurlijke schoonheid van een ieder te activeren, te versterken en weer te laten stralen. Als schoonheidsspecialiste/therapeut vind ik dat ieder individu een eigen unieke schoonheid heeft. Mijn behandelingen zijn erop gericht deze persoonlijke balans van uiterlijke en innerlijke schoonheid te accentueren, ondersteunen en te verbeteren.

Ik help u graag om uw eventuele huidproblemen op te lossen en u een moment van rust, ontspanning en welbehagen te geven.

     

Schoonheid komt van binnenuit en door middel van eerlijke en dierproefvrije huidverzorgingsproducten die de huid van buitenaf verbeteren en mooi houden, help ik u graag met het bereiken van de balans tussen innerlijk en uiterlijk. 


 


 


 

Kaart
Opbellen
E-mail
Info